Seuraa

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Oikku Design

Rovaniemi - Finland

© 2019 Oikku Design

OIKKU DESIGN

Oikku Design on yhden naisen yritys Rovaniemeltä. Korujen suunnitteluun ja muotoiluun johdatti ennen kaikkea rakkaus kädentaitoihin sekä rakkaus poronnahkaan materiaalina. Korujen suunnittelun lähtökohtana on saada poronnahan ominaisuudet sekä tuntu parhaalla mahdollisella tavalla esille. Poronnahka on upea materiaali, joka sopii keveytensä puolesta erinomaisesti koruihin. Siitä voidaan toteuttaa isojakin korvakoruja, jotka eivät paina herkkiäkään korvia. 

Poronnahan pariksi koruihin tuli rodium pinnoitetusta sterling hopeasta valmistetut korunosat. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkäikäisen korun. Rodium pinnoite estää hopean tummumista, joten oikein käytettynä ja säilytettynä koru pysyy kiiltävä pitkään!

Oikku Design korujen muotokielen inspiraation lähteenä toimivat pohjoisen luonto, sen vaihtuvat vuodenajat ja vivahteikkaat värimaailmat. Lapin kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat ainutlaatuisen ja monimuotoisen ympäristön korujen suunnitteluun. Muotokielestä on mahdollista löytää yhteneväisyyksiä vaivaiskoivujen oksiin tai puolukan varpuihin. Korujen värit hehkuvat yhtä voimakkaasti kuin sydäntalven revontulet. 

Korut valmistetaan käsityönä Rovaniemellä merkin kotipaikkakunnalla. Yrityksen arvoja ovat ekologisuus ja vastuullisuus, joka näkyy materiaalivalinnoissa, mutta myös yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa!

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin! Minulta voit tilata myös mittatilaustöitä toiveidesi mukaan, ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan sinulle mieluinen koru! 

Rakkaudella Rovaniemeltä,
Riikka